سرزمین رزها

۳۵ مطلب در تیر ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه میلک شیک موز

میلک شیک ، میلک شیک موز ، طرز تهیه میلک شیک موز ، milkshake moz ، banana milkshake

میلک شیک موز خیلی خوشمزه و مقوی هست شما می توانید این نوشیدنی را برای کودکان و افرادی که تمایل به اضافه کردن وزن دارند تهیه کنید. میلک شیک در واقع ترکیبی از شیر و بستنی میکس شده است. میلک شیک انواع مختلفی دارد مثل : میلک شیک توت فرنگی ، میلک شیک شکلاتی ، میلک شیک انبه و .... !!!  این نوشیدنی بیشتر در کافی شاپ ها سرو می شود ولی با این طرز تهیه آسان در منزل هم می توانید تهیه کنید و لذت ببرید پس با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه میلک شیک موز را برایتان آموزش دهیم. با این مقدار مواد 2 لیوان میلک شیک می توانید تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه میلک شیک موز
موز 2 عدد
شیر پرچرب 1 و نیم لیوان
بستنی 1 و نیم لیوان
شکر 2 قاشق غذا خوری
یخ به میزان لازم
سس شکلاتی برای تزیین مقداری

طرز تهیه میلک شیک موز

برای تهیه میلک شیک موز ابتدا موز را به قطعات کوچکتر تبدیل کنید و همراه با شیر ، بستنی ، یخ و شکر داخل مخلوط کن یا میکسر بیندازید تا حسابی یکدست شوند. اگر وقت کافی دارید می توانید موزها را حلقه ای کنید و داخل فریزر بگذارید تا یخ بزنند سپس به جای اینکه از یخ استفاده کنید موزهای یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید ، با انجام این کار میلک شیک خوشمزه تر می شود و غلظت خوبی پیدا می کند. داخل لیوان های بلند مقداری سس شکلات به صورت نامنظم روی دیواره ها بریزید و میلک شیک را داخل لیوان بریزد و با نی بلند سرو کنید.

در بعضی دستور ها از مقدار بیسکوییت و پودر نارگیل هم در ترکیب اصلی میلک شیک استفاده می شود که کاملا سلیقه ای است.

[divider]

مطالب پیشنهادی : طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی  طرز تهیه گلاسه توت فرنگی

  • mahdieh soufi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه تیرامیسو

تیرامیسو ف دسر تیرامیسو ، طرز تهیه تیرامیسو ، tiramisu

تیرامیسو (tiramisu) یک دسر قدیمی ایتالیایی هست که خیلی پرطرفداره و چند سالی هست که در ایران هم خیلی پرطرفدار شده است . دسر تیرامیسو خیلی خوشمزه و ترکیبی از بیسکوییت های آغشته به قهوه و لایه ای از مخلوط خامه ، زرده تخم مرغ و شکر می باشد. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه تیرامیسو را آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 5 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 2 پیمانه
شکلات تلخ رنده شده
به مقدار لازم
قهوه  یک فنجان دم کرده غلیظ
بیسکویت 300 گرم

* در صورت تمایل به جای خامه از پنیر خامه ای هم می توانید استفاده کنید *

طرز تهیه تیرامیسو

برای تهیه تیرامیسو ابتدا زرده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و شکر را اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن زرده و شکر کنید. خوب مواد را هم بزنید تا مخلوط به رنگ کرم در بیاید. حالا خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شوند.

یک فنجان قهوه دم شده را با مقداری شکر شیرین کنید و آن را در کاسه ای بریزید. سپس بیسکویت ها را برای چند دقیقه داخل ظرف قهوه قرار دهید تا بخیسند ولی نباید انقدر در قهوه باشند که بیسکوییت ها قهوه رو کاملا به خودشون جذب کنند چون در این صورت در تیرامیسو به شکل خمیر در میاد. بعد از اینکه با قهوه بیسکوییت رو مرطوب کردید داخل یک ظرف مستطیل بیسکویت ها را به صورت منظم بچینید و از کرمی که با خامه و زرده تخم مرغ آماده کرده بودید روی بیسکویت ها بریزید. این کرم را کاملا همه جای بیسکویت پخش کنید. حالا یک ردیف دیگر بیسکویت مرطوب شده با قهوه بچینید و رویش را کرم بمالید .تمام قالب را به همین صورت از مخلوط پر کنید . روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید و تزیین کنید. به جای شکلات از پودر کاکائو هم می توانید استفاده کنید.

  • mahdieh soufi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه عدسی

عدسی ، خوراک عدسی ، عدسی با قارچ ، طرز تهیه عدسی

عدسی یک غذای بسیار خوشمزه است که به دلیل وجود عدس سرشار از آهن است این غذای خوشمزه را می توانید برای صبحانه یا به عنوان وعده اصلی صرف کنید. خوراک عدسی از پیاز ، عدس و سیب زمینی تهیه می شود ولی اگر مقداری قارچ و پودر گلپر به ترکیب غذا اضافه شود طعمی فوق العاده خواهد داشت. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه عدسی را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه عدسی
عدس 2 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
قارچ 300 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
پودر گلپر به میزان لازم
نمک ،فلفل سیاه ، زردچوبه ، دارچین به میزان لازم

طرز تهیه عدسی

مراحل تهیه عدسی به این صورت است که عدس را در مقداری آب بخیسانید و چند مرتبه آبشان را عوض کنید. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا نرم شود سپس زردچوبه را اضافه کنید. عدس ها را با مقدار کافی آب به پیاز ها اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا عدس ها نرم شوند.حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سیب زمینی را نگینی خرد کنید و بعد از گذشت نیم ساعت به عدس اضافه کنید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود حالا قارچ ها را به همراه ادویه ها به عدسی اضافه کنید. بهتر است وقتی قارچ را سرخ می کنید کمی آبلیمو به قارچ اضافه کنید تا رنگ قارچ ها سیاه نشوند.

بگذارید عدسی روی حرارت بماند تا خوب جا بیفتد و غلیظ شود . عدسی نباید خیلی شل و آبکی باشد و باید غلظتی شبیه حلیم داشته باشد. اگر در اواخر پخت متوجه شدید که عدسی خیلی شل هست مقداری آرد را در روغن تفت دهید و داخل عدسی بریزید. در صورت تمایل می توانید از مقداری رب گوجه فرنگی برای خوش رنگ شدن عدسی استفاده کنید.

  • mahdieh soufi
  • ۰
  • ۰

اشعار شهریار

زندگینامه شهریار ، اشعار شهریار ، شعر عاشقانه شهریار

زندگینامه استاد شهریار

سیدمحمدحسین بهجت تبریزی شاعر معاصر ایرانی که با نام شهریار معروف است. وی متولد سال 1285 هجری شمسی در تبریز است. استاد شهریار در سال 1367 هجری شمسی در روز 27 شهریور چشم از جهان گشود که به همین دلیل روز 27 شهریور در تقویم به نام روز شعر و ادب فارسی نامگذاری شده است. از مهم ترین اشعار شهریار در زبان ترکی می توان به منظومه حیدربابایه سلام و در زبان فارسی به غزل های شناخته شده ای مانند علی ای همای رحمت و آمدی جانم به قربانت اشاره کرد.

شهریار در جوانی حین تحصیل رشته پزشکی عاشق دختری به نام ثریا ابراهیمی می‌شود که در شعر شهریار پَری لقب می‌گیرد. گرچه این دو قرار ازدواج گذاشته بودند؛ پدر پری، دخترش را به ازدواج سرهنگی درمی‌آورد. شهریار درس و تحصیل را رها می‌کند و شوریده می‌گردد. این شکست عشقی سبب سرودن غزلیات زیبای شهریار می‌شود. یکی از شعرهای عاشقانه شهریار «غزل گوهرفروش» است که محسن چاوشی آن را در آهنگ و آلبوم «من خود آن سیزدهم» خوانده است.

اشعار استاد شهریار

[dropcap][/dropcap]

اشعار شهریار

علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را

که به ماسوا فکندی همه سایه هما را

دل اگر خداشناسی همه در رخ علی بین

به علی شناختم من به خدا قسم خدا را

[dropcap][/dropcap]

اشعار استاد شهریار

آتشی زد شب هجرم به دل و جان که مپرس
آن چنان سوختم از آتش هجران که مپرس

گله ئی کردم و از یک گله بیگانه شدی
آشنایا گله دارم ز تو چندان که مپرس

مسند مصر ترا ای مه کنعان که مرا
ناله هائی است در این کلبه احزان که مپرس

سرونازا گرم اینگونه کشی پای از سر
منت آنگونه شوم دست به دامان که مپرس

گوهر عشق که دریا همه ساحل بنمود
آخرم داد چنان تخته به طوفان که مپرس

عقل خوش گفت چو در پوست نمی‌گنجیدم
که دلی بشکند آن پسته خندان که مپرس

بوسه بر لعل لبت باد حلال خط سبز
که پلی بسته به سرچشمه حیوان که مپرس

این که پرواز گرفته است همای شوقم
به هواداری سرویست خرامان که مپرس

دفتر عشق که سر خط همه شوق است و امید
آیتی خواندمش از یاس به پایان که مپرس

شهریارا دل از این سلسله مویان برگیر
که چنانچم من از این جمع پریشان که مپرس

[dropcap][/dropcap]

شعرهای شهریار

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا

بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا

نوشداروئی و بعد از مرگ سهراب آمدی

سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا

عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست

من که یک امروز مهمان توام فردا چرا

نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم

دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا

[dropcap][/dropcap]

آثار شهریار

ندار عشقم و با دل سر قمارم نیست

که تاب و طاقت آن مستی و خمارم نیست

دگر قمار محبت نمی برد دل من

که دست بردی از این بخت بدبیارم نیست

[dropcap][/dropcap]

شعر ترکی شهریار

یار و همسر نگرفتم که گرو بود سرم

تو شدی مادر و من با همه پیری پسرم

خون دل می‌خورم و چشم نظر جام

جرمم این است که صاحب دل و صاحب نظرم

پدرت گوهر خود را به زر و سیم فروخت

پدر عشق بسوزد که در آمد پدرم

سیزده را همه عالم به در امروز از شهر

من خود آن سیزدهم کز همه عالم به درم

[dropcap][/dropcap]

اشعار فارسی شهریار

شیعیان دیگر هوای کربلا دارد حسین
روی دل با کاروان کربلا دارد حسین

از حریم کعبه جدش به اشکی شست چشم
مروه پشت سر نهاد٬ اما صفا دارد حسین

می برد در کربلا هفتاد و دو ذبح عظیم
بیش از اینها٬ حرمت کوی منا دارد حسین...

بس که محمل ها رود منزل به منزل با شتاب
کس نمی داند عروسی یا عزا دارد حسین

رخت دیبای حرم چون گل به تاراجش برند
تا به جایی که کفن از بوریا دارد حسین

بردن اهل حرم دستور بود و سر غیب
ورنه این بی حرمتی ها کی روا دارد حسین؟

[dropcap][/dropcap]

اشعار آذربایجانی شهریار

خوابم آشفت و سرخفته به دامان آمد

خواب دیدم که خیال تو به مهمان آمد

گوئی از نقد شبابم به شب قدر و برات

گنجی از نو به سراغ دل ویران آمد

ماه درویش نواز از پس قرنی بازم

مردمی کرد و بر این روزن زندان آمد

دل همه کوکبه سازی و شب افروزی شد

تا به چشمم همه آفاق چراغان آمد

وعده وصل ابد دادی و دندان به جگر

پا فشردم همه تا عمر به پایان آمد

ایرجا یاد تو شادان که از این بیت تو هم

چه بسا درد که نزدیک به درمان آمد

یاد ایام جوانی جگرم خون میکرد

خوب شد پیر شدم کم کم و نسیان آمد

شهریارا دل عشاق به یک سلسله اند

عشق از این سلسله خود سلسله جنبان آمد

[dropcap][/dropcap]

اشعار شهریار

خجل شدم ز جوانی که زندگانی نیست

به زندگانی من فرصت جوانی نیست

من از دو روزه هستی به جان شدم بیزار

خدای شکر که این عمر جاودانی نیست

[dropcap][/dropcap]

اشعار شهریار

ای ماه شب دریا ای چشمه زیبائی         یک چشمه و صد دریا فری و فریبائی

من زشتم و زندانی اما مه رخشنده         در پرده نه زیبنده است با آنهمه زیبائی

افلاک چراغان کن کآفاق همه چشمند         غوغای شبابست و آشوب تماشائی

سیمای تو روحانی در آینه دریاست         ارزانی دریا باد این آینه سیمائی

زرکوب کواکب راخال رخ دریا کن         بنگار چو میناگر این صفحه مینائی

با چنگ خدایان خیز آشفته و شورانگیز         ای زهره شهر آشوب ای شهره به شیدائی

چنگ ابدیت را بر ساز مسیحا زن         گو در نوسان آید ناقوس کلیسائی

چون خواجه تن تنها با سوز تو دمسازم         ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی

[dropcap][/dropcap]

اشعار شهریار

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران
رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی
تو بمان و دگران وای به حال دگران

رفته چون مه به محاقم که نشانم ندهند
هر چه آفاق بجویند کران تا به کران

میروم تا که به صاحبنظری بازرسم
محرم ما نبود دیده کوته نظران

دل چون آینه اهل صفا می شکنند
که ز خود بی خبرند این ز خدا بیخبران

دل من دار که در زلف شکن در شکنت
یادگاریست ز سر حلقه شوریده سران

گل این باغ بجز حسرت و داغم نفزود
لاله رویا تو ببخشای به خونین جگران

ره بیداد گران بخت من آموخت ترا
ورنه دانم تو کجا و ره بیداد گران

سهل باشد همه بگذاشتن و بگذشتن
کاین بود عاقبت کار جهان گذران

شهریارا غم آوارگی و دربدری
شورها در دلم انگیخته چون نوسفران

  • mahdieh soufi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه اردور بادمجان

اردور بادمجان ، طرز تهیه اردور ، طرز تهیه اردور بادمجان

اردور بادمجان یک پیش غذای خوشمزه است که شامل گوشت ، قارچ ، پیاز و ... است. با استفاده از این اردور می توانید نمای زیبایی را به سفره تان بدهید. در کنار بادمجان از کدو هم می توانید استفاده کنید. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه اردور بادمجان را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه اردور بادمجان
بادمجان 1 کیلو گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
قارچ 300 گرم
سیر 2 حبه
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
نمک ،فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری به میزان لازم

طرز تهیه اردور بادمجان

مراحل تهیه اردور به این صورت است که بادمجان ها را پوست بگیرید و آنها را از وسط نصف کنید. برای اینکه تلخی بادمجان ها گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنند به مدت 1 ساعت بادمجان ها را داخل آب و نمک قرار دهید و سپس آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. در تابه ای مقدار کمی روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

بادمجان ها را کنار بگذارید و پیاز و سیر خرد شده را در تابه سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت کاملا سرخ شود. ادویه ها را در این مرحله به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید. قارچ های ورقه ای شده را به مواد اضافه کنید تا سرخ شوند. وقتی قارچ را اضافه کردید حرارت را زیاد کنید تا قارچ درون مواد آب نیندازد. در آخر کار جعفری های ساطوری شده را اضافه کنید و برای 3 دقیقه تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.

با قاشق داخل بادمجان ها را با احتیاط خالی کنید و با مواد گوشتی که آماده کردید داخل بادمجان را پر کنید. بادمجان های پر شده را درون ظرفی نسوز بگذارید و به مدت 10 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد (معادل 350 درجه فارنهایت) قرار دهید. در صورت تمایل می توانید برای خوشمزه تر شدن اردور مقداری پنیر پیتزا در آخر روی بادمجان و مواد بریزید و سپس داخل فر بگذارید . اگر از پنیر پیتزا استفاده کردید باید اردور بیشتر داخل فر بماند تا پنیر طلایی شود.

  • mahdieh soufi
  • ۰
  • ۰

ماندگاری رنگ مو

ماندگاری رنگ مو ، تثبیت رنگ مو ، پایداری رنگ مو

رنگ کردن مو، یک راه ساده برای رسیدن به زیبایی می باشد ولی رنگ کردن همیشگی مو باعث آسیب رسیدن به مو می شود . متخصصان پوست و مو همیشه توصیه می کنند برای اینکه به موهایتان کمتر آسیب برسد آنها را دیر به دیر رنگ کنید . در هنگام رنگ کردن مو یک سری نکاتی هست که اگر رعایت شود باعث ماندگاری رنگ مو می شود پس با سایت رز سرخ همراه باشید.

رنگ کردن بیش از حد موها یعنی بیشتر از سالی 10 بار می‌تواند ضررهایی برای موها و گاهی هم سلامت ما داشته ‌باشد اما گاهی رنگ موها کدر یا بدرنگ می‌شود یا زیبایی خود را از دست می‌دهد و درنتیجه چاره‌ای جز رنگ کردن باقی نمی‌ماند. اما اگر یاد بگیریم چگونه از موها مراقبت کنیم که رنگ‌شان همیشه براق و زنده بماند دیگر لازم نیست مدام برای بازگرداندن زیبایی‌شان موها را رنگ کرد.

برای ماندگاری رنگ مو نکات زیر را رعایت کنید :

 - موهایتان را تقویت کنید :

هر زمانی که تصمیم به رنگ کردن موهایتان گرفتید از 3 روز قبل موهایتان را خوب تقویت کنید و از تقویت کننده های پروتئینی و نرم کننده های تقویتی استفاده کنید انجام این کار قبل از رنگ کردن باعث بهتر نگه داشتن رنگ مو می شود. برای اینکه موهایتان زمان رنگ کردن کمی چرب باشد حداقل 24 و حداکثر 48 ساعت قبل از رنگ کردن حمام نروید. چرب بودن مو باعث می شود مو رنگ را بهتر به خود بگیرد و آسیب کمتری ببیند.

- دو روز قبل از رنگ کردن موهایتان را بشوئید :

برای شستن مو از یک شامپو قوی استفاده کنید به این دلیل که اگر موادی از قبیل ژل، موس ،اسپری مو و محصولات حالت دهنده روی مو باشند پاک شود. اگر موقع رنگ کردن مو هر نوع ماده خارجی روی موهایتان باشد باعث می شود رنگ خوب جذب مو نشود و در عملکرد رنگ مو خلل ایجاد کند. این عمل را بعد از رنگ کردن مو نیز انجام دهید تا رنگ موی بهتری داشته باشد. بعد از رنگ کردن مو به مدت 2 روز حمام نروید. این کار باعث ثابت ماندن رنگ موهایتان می شود.

- هر روز موهایتان راشامپو نزنید :

یک متخصص مو در این باره می گوید :

شاید کمی کثیف بنظر بیاید اما نیازی نیست که هر روز موهایتان را بشورید. شستشوی متناوب، چربی‌های با‌ ارزشی که رشته‌ موهایتان را مرطوب نگاه می‌دارد را از موهایتان می‌زداید، و همین اتفاق عمر رنگ موهای شما را کمتر خواهد کرد. حالا برای اینکه بین هر بار شستشو، موهایتان تر و تمیز بنظر برسد می‌توانید از شامپوی خشک استفاده کنید.

فردریک استیت نیز یکی دیگر از مشهوران زمینه مو می باشد میگوید :

اگر چاره ای ندارید و میخواهید هر روز موهایتان رابشورید فقط پوست سرتان را شامپو بزنید و کل موهایتان را نشوئید. این کار علاوه بر صرفه جویی در مصرف شامپو باعث استقامت رنگ موهایتان نیز می شود. حتما برای شستن موهایتان بعد از رنگ کردن از شامپو مخصوص موهای رنگ شده استفاده کنید. این کار علاوه بر تثبیت رنگ مو باعث جلوگیری از آسیب رسیدن به مو نیز می شود.

- از محصولات صحیح استفاده کنید :

بیشتر وقت ها رنگ پریدگی مو بصورت طبیعی رخ میدهد ولی باز موهای ما پا طراوت بنظر نمی رسد. اگر از محصولات خوب و با کیفیت استفاده نکنید این مشکل را تشدید خواهید کرد. ریتا هازن که متخصص موی افراد مشهور است میگوید :

مهمترین اصل از نگه داری مو بعد از رنگ شدن استفاده از محصولات تخصصی این زمینه می باشد. محصولات غیر تخصصی بسیار قوی هستند و به سرعت رنگ مو را از بین می برند.

جول وارن میگوید :

از اینکه مردم برای رنگ موهایشان کلی پول خرج می کنند ولی برای شستن و مراقبت از آن از شامپوهای ارزان و بی کیفیت اسفاده میکنند خنده ام  میگیرد. توصیه من به تمام مشتریانم استفاده از محصولات مخصوص موهای رنگ شده با کیفیت است. این محصولات بدون سولفات و حاوی روغن آرگان برای تأمین چربی سطح موها هستند تا موهایی براق و نرم داشته باشید. همچنین برخی از این محصولات حاوی عصاره‌ی چای سبز نیز می‌باشند که موهای شما را تغذیه کرده تا رنگ موها تثبیت و عمرش طولانی شود.

هرگز موهای رنگ شده را با آب داغ نشوئید و سعی کنید از آب ولرم برای این کار استفاده کنید.

- موهایتان نیز به ضد آفتاب احتیاج دارد :

نور خورشید باعث کمرنگ شدن رنگ مو می شود بطور مثال موی بلوند را به رنگ برنج نغییر میدهد. اگر می‌خواهید در زیر نور خورشید بیرون بروید، باید از محصولاتی که از موهای شما در برابر UV محافظت می‌کنند استفاده نمایید. اگر برنامه دارید که چند ساعتی بیرون از خانه باشید، می‌توانید از روغن‌هایی که مخصوص درخشان نگاه داشتن موهاست استفاده نمایید.

- اجازه بدهید رنگ مو به اندازه کافی روی سرتان بماند :

اگر در منزل موهایتان را رنگ می کنید حتما ساعت را کوک کنید تا دقیقا بعد از مدت زمان تعیین شده در کاتالوگ رنگ مو آن را بشوئید. موهای خاکستری و سفید ، رنگ را نسبت به دیگر موها کمتر جذب می کنند. در این صورت اجازه دهید رنگ مو مدت بیشتری روی موی شما باشد.

- حرارت ها را کنار بگذارید :

سعی کنید سشوار کردن و اتو کشیدن موهایتان را خیلی کم کنید.

- از ماسک مو استفاده کنید :

با توجه به راهنمایی متخصصان مو یک ماسک مو مخصوص موهای رنگ شده تهیه کنید و استفاده کنید. ماسک مو علاوه بر ثابت نگه داشتن رنگ مو باعث میشود آسیب کمتری به موهایتان برسد. داشتن رنگ مو جذاب و زیبا می تواند چهره شما را روشن تر و ماندگار تر کند .

  • mahdieh soufi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه اکبر جوجه

اکبر جوجه ، سس اکبر جوجه ، اکبر جوجه گلوگاه ، طرز تهیه اکبر ، akbar jooje

اکبر جوجه لقب ابداع کننده این غذا است که شعبه های زیادی در شمال کشور دارد ولی شعبه اصلی اکبر جوجه در استان مازندران و شهر گلوگاه می باشد. اکبرجوجه اصل بسیار خوشمزه و لذیذ است . برای تهیه این غذا حتما باید از جوجه کم سن (ترجیحا 1 ماهه) استفاده کنید البته اگر جوجه در دسترس نداشتید می توانید از ران مرغ استفاده کنید . با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه اکبر جوجه را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه
جوجه 1 عدد
پیاز 1 عدد
رب انار 1 پیمانه
آبلیمو به میزان لازم
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه اکبر جوجه

برای تهیه اکبر جوجه ابتدا جوجه را در ظرفی بگذارید و پیاز را روی جوجه رنده کنید و آبلیمو را روی جوجه بریزید. نمک و فلفل و زردچوبه را به جوجه اضافه کنید و روی ظرف را سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید تا جوجه طعم دار شود. هر چه جوجه مدت زمان بیشتری در آبلیمو و پیاز بماند خوش طعم تر می شود. به مقدار کافی روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ شود سپس جوجه را داخل روغن بیندازید تا سرخ شود و شروع به آب انداختن بکند. بهتر است از یک تابه گود مثل شیرداغ کن استفاده کنید.

زعفران دم کرده را با مقداری آبلیمو و آب مخلوط کنید و هنگامی که جوجه سرخ شد آن را روی جوجه بریزید و درب تابه را بگذارید تا هم جوجه سرخ شود و هم با بخار آب پخته شود. وقتی دو طرف جوجه حسابی طلایی شدند می توانید آن را از روغن در بیاورید و در ظرف سرو بگذارید. برای تهیه سس اکبر جوجه رب انار رقیق شده را روی جوجه بریزید و نوش جان کنید. در صورت تمایل می توانید در حد چند دقیقه رب انار را با کره تفت دهید.

  • mahdieh soufi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

تاس کباب یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه ای است که در تمام نقاط ایران پخته می شود . مواد اصلی تشکیل دهنده تاس کباب گوشت ، سیب زمینی و گوجه است که در صورت تمایل می توان مواد دیگری مثل بادمجان ، آلو ، به و ... را به ترکیب غذا اضافه کرد. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه تاس کباب را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب
گوشت خورشتی 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
هویج 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه تاس کباب

برای تهیه تاس کباب ابتدا پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود (به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید) . زردچوبه و کمی فلفل اضافه کنید و 2 لیوان آب روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت زیاد بجوشد تا گوشت پخته شود. بعد از گذست 1 ساعت سیب زمینی ، هویج ، گوجه را به صورت ورقه ای خرد کنید و به مواد اضافه کنید. نمک و رب گوجه را هم اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا غذا جا بیفتد. اگر خواستید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید گوشت ها را باید اندازه کف دست پهن کنید و روی پیاز ها بچینید سپس سیب زمینی و گوجه و هویج را به صورت لایه ای روی گوشت بچینید . درب تابه را برای یک ربع بگذارید تا گوشت آب بیندازد بعد 1 لیوان آب و رب را اضافه کنید.

تاس کباب را با نان یا با پلوی ایرانی می توانید نوش جان کنید.

  • mahdieh soufi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

نان پنجره ای ، شیرینی پنجره ای ، طرز تهیه شیرینی پنجره ای

شیرینی پنجره ای یک نوع شیرینی خوشمزه و سنتی هست که بیشتر در ایام نوروز دست می شود و نام های دیگری دارد از جمله نان پنجره ای ، خاتون پنجره. برای تهیه این شیرینی به قالب های مخصوص احتیاج دارید. کار این قالب ها این است که آن ها را به خمیر آغشته می کنید و داخل روغن میندازید . با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه نان پنجره ای را آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پنجره ای
آرد سفید نصف لیوان
نشاسته نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد
گلاب نصف لیوان
پودر قند به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

برای تهیه شیرینی پنجره ای ابتدا نشاسته را در کاسه ای بریزید و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا آرد را روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. روی ظرف را سلفون بکشید و برای 20 تا 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. بعد از این مدت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید تا مشغول سرخ کردن شوید . اگر احساس کردید خمیر سفت شده است مقداری گلاب یا شیر به خمیر اضافه کنید. غلظت خمیر نه باید خیلی سفت باشد و نه خیلی شل.

در یک ظرف گود (مثل شیر داغ کن) مقداری روغن بریزید و بگذارید تا حسابی داغ شود. قالب نان پنجره ای را برای چند ثانیه داخل روغن داغ بگذارید تا گرم شود سپس قالب را داخل خمیر فرو کنید طوری که تمام سطح قالب از خمیر پوشیده شود. حواستان باشید که قالب را تا انتها داخل خمیر نزنید چون دیگر خمیر از قالب جدا نمی شود. دوباره قالب را داخل روغن داغ قرار دهید و کمی آن را تکان دهید تا خمیر به راحتی از قالب جدا شود و سرخ شود. همه نان ها را به همین صورت سرخ کنید. می توانید از چند قالب مختلف استفاده کنید تا نان های متفاوتی داشته باشید. وقتی نان ها سرخ شدند آن را داخل ظرفی بگذارید و کمی پودر قند روی آن ها بپاشید. در صورت تمایل می توانید پودر قند را با مقداری هل کوبیده شده مخلوط کنید.

  • mahdieh soufi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه بستنی سرخ شده

بستنی سوخاری ، بستنی سرخ شده ، طرز تهیه بستنی سرخ شده

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه بستنی سرخ شده را آموزش دهیم. بستنی از دسرهایی خوشمزه ای هست که همه کوچکترها و بزرگترها از خوردنش در یک روز گرم لذت می برند. بستنی سوخاری یک نوع متفاوت از بستنی است که طعم فوق العاده ای دارد و خیلی هم راحت تهیه می شود. بستنی سرخ شده در قاره آمریکا اختراع شده اما آنقدر خوشمزه بود که خیلی زود در آسیا هم محبوب شد. چینی ها با ایجاد تغییراتی بر روی این بستنی ورژن چینی آن را درست کردند که خیلی هم محبوب شده است. این بستنی ترکیبی از خمیر سرخ شده و مقداری بستنی سرد و خوشمزه هست.

مواد لازم برای تهیه بستنی سرخ شده
بستنی وانیلی 2 لیوان
کورن فلکس صبحانه 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
پودر نارگیل 1 پیمانه
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
شیر 1 قاشق چای خوری
روغن به میزان لازم

** کورن فلکس یک محصول فرآوری شده از غلات و آرد غلات هست که اغلب از آرد ذرت تهیه می شود و می توانید از سوپرمارکت تهیه کنید. به جای کورن فلکس از گردو و بادام و بسکویت پودر شده می توانید استفاده کنید **

طرز تهیه بستنی سرخ شده

برای تهیه بستنی سرخ شده ابتدا کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.

بستنی را به کمک قاشق اسکوپ به شکل توپ های متوسط در بیاورید و آن ها را در ظرفی قرار دهید و برای مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند.در ظرفی تخم مرغ را بشکنید و شیر را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. بستنی ها را از فریزر خارج کنید و آن ها را درون مخلوط تخم مرغ بغلطانید و سپس در مخلوط کورن فولکس قرار دهید تا تمام سطحش به این مواد آغشته شود.

توپ های بستنی را داخل ظرف قرار دهید و دوباره به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شوند. مقداری روغن داخل تابه بریزد و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . توپ های بستنی را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید و بعد از 30 ثانیه که کمی طلایی شدند آن ها را از روغن خارج کنید. در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید چون اگر بستنی زیاد داخل روغن بماند آب می شود فقط در حدی که دور بستنی طلایی شود. بستنی سوخاری را در ظرفی قرار دهید و آن را با سس شکلات تزیین کنید.

  • mahdieh soufi