طرز تهیه تاس کباب
تاس کباب یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه ای است که در تمام نقاط ایران پخته می شود . مواد اصلی تشکیل دهنده تاس کباب گوشت ، سیب زمینی و گوجه است که در صورت تمایل می توان مواد دیگری مثل بادمجان ، آلو ، به و ... را به ترکیب غذا اضافه کرد. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه تاس کباب را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب | |
گوشت خورشتی | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیب زمینی | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
هویج | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه تاس کباب
برای تهیه تاس کباب ابتدا پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود (به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید) . زردچوبه و کمی فلفل اضافه کنید و 2 لیوان آب روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت زیاد بجوشد تا گوشت پخته شود. بعد از گذست 1 ساعت سیب زمینی ، هویج ، گوجه را به صورت ورقه ای خرد کنید و به مواد اضافه کنید. نمک و رب گوجه را هم اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا غذا جا بیفتد. اگر خواستید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید گوشت ها را باید اندازه کف دست پهن کنید و روی پیاز ها بچینید سپس سیب زمینی و گوجه و هویج را به صورت لایه ای روی گوشت بچینید . درب تابه را برای یک ربع بگذارید تا گوشت آب بیندازد بعد 1 لیوان آب و رب را اضافه کنید.
تاس کباب را با نان یا با پلوی ایرانی می توانید نوش جان کنید.
- ۹۷/۰۴/۲۳