سرزمین رزها

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه گل کلم شور خوشمزه و بسیار آسان در منزل مخصوص فصل پائیز

در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه گل کلم شور را آموزش می دهیم.

گل کلم شور ، طرز تهیه گل کلم شور ، روش درست کردن گل کلم شور ، شور گل کلم

برای تهیه این چاشنی از سرکه قرمز استفاده نکنید . سرکه قرمز باعث تیره شدن رنگ آن می شود.

رز سرخ

مواد لازم برای تهیه گل کلم شور

گل کلم :♥: 2 کیلو گرم

خیار :♥: نیم کیلو گرم

هویج :♥: نیم کیلوگرم

سیر :♥: 2 بوته

فلفل قلمی تند :♥: 3 عدد

سبزی معطر (ترخان،شوید، نعنا، جعفری و مرزه) :♥: نیم کیلو گرم

ساقه کرفس خردشده :♥: دو عدد

سرکه سفید :♥: یک لیوان

پودر گلپر :♥: به میزان لازم

نمک :♥: به میزان لازم

رز سرخ

طرز تهیه گل کلم شور

به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه گل کلم شور به این صورت است که ابتدا باید

تمام سبزی ها را بشورید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی شان برود و خشک شوند.

گل کلم را به قطعات درشت خرد کنید.

هویج را پوست بگیرید و به قطعات دلخواه خرد کنید.خیلی نباید ریز خرد کنید.

سیرها را به صورت حبه ای خرد کنید.

ساقه های کرفس را نیز به اندازه هویج خرد کنید .

خیار به صورت کامل و خرد نشده بگذارید بماند .

آب و نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و پس از 10 دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید سپس سرکه را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.

 برای هر 4 لیوان آب باید 6 قاشق غذاخوری نمک و نصف لیوان سرکه سفید اضافه کنید.

در هنگام ریختن نمک نگران شور شدن نباشید چون اگر شور شود علاج دارد ولی اگر بی نمک باشد باعث می شود تا گل کلم زیاد ترد نشود.

اگر احساس کردید که نمک زیاد ریخته اید و زیادی شور شده قبل از سرو برای چند دقیقه گل کلم ها را داخل آب سرد بگذارید و بعد سرو کنید.

شیشه یا ظرف شور را تمیز و خشک کنید.

برای تهیه شور یا ترشی کاربرد ظروف شیشه ای از ظروف پلاستیکی بهتر است.

مراقب باشید تمام مواد و حتی ظرف آنها خوب خشک شده باشند. وجود نم و قطره ای آب باعث کپک زدن شور شما خواهد شد.

کف ظرف شور مقداری سبزی معطر قرار دهید سپس مواد شور را داخل ظرف بریزید ،

لابه لای مواد نیز مقداری سبزی معطر و چند حلقه فلفل تند قرار دهید و کمی پودر گلپر بپاشید تا شور خوشمزه تری داشته باشید.

پس از پر کردن ظرف شور باید مخلوط آب نمک و سرکه را اضافه کنید به طوری که تمام سطح ظرف مورد نظر را بپوشاند و هیچ فضای خالی باقی نماند.

مخلوط آب نمک و سرکه باید خنک شده باشد. محلول اگر گرم باشد باعث می شود تا سبزیجات نرم شوند.

روی در ظرف نایلون قرار دهید تا هوا وارد شور نشود سپس در ظرف را محکم کنید و در جای سایه دار و خنک به مدت یک ماه قرار دهید تا شور آماده مصرف شود.

رز سرخ

گل کلم شور ، طرز تهیه گل کلم شور ، روش درست کردن گل کلم شور ، شور گل کلم

طرز تهیه گل کلم شور خوشمزه و بسیار آسان در منزل مخصوص فصل پائیز

  • ۹۷/۰۸/۰۵
  • mahdieh soufi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی