سرزمین رزها

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک زبرا

کیک زبرا ، طرز تهیه کیک زبرا ، دستور پخت کیک زبرا

با رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کیک زبرا را به شما عزیزان آموزش دهیم.این کیک از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین نوع کیک ها می باشد که می توانید خیلی آسان آن را تهیه کرده و برای جشن تولد یا مهمانی ها استفاده کنید.کیک زبرا یکی از انواع کیک های دو رنگ می باشد که آن را کیک راه راه یا کیک گوره خری نیز می نامنند.پخت این کیک بسیار ساده بوده و اگر برای پذیرایی از مهمان و برای عصرانه از کیک استفاده می کنید پیشنهاد می کنیم که حتما برای یک بار هم که شده این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک زبرا
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 و نیم لیوان + 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
وانیل 1/4 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک زبرا

برای تهیه کیک زبرا ابتدا باید فر را روشن کرده و درجه حرارت آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا در زمانی که شما در حال انجام فرایند آماده سازی مواد کیک هستید فر کاملا گرم شود.یک قالب مناسب برای کیک انتخاب کنید که می توان به مناسب تهیه کیک نیز قالب های مختلفی انتخاب کرد.کف قالب مورد نظرتان را چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید تا در زمان بیرون آوردن کیک ، به قالب نچسبد.آرد را درون یک ظرف مناسب ریخته و بیکینگ پودر را نیز به آن اضافه کنید و خوب با همم مخلوط کنید ، سپسپ برای 3 بار آنها را الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شوند.

تخم مرغ های مصرفی در کیک را نیز باید از قبل بیرون یخچال بگذارید تا با محیط هم دما شوند و بعد آنها را درون یک ظرف یشکنید.بعد از اینکه تخم مرغ ها را درون ظرف ریختید شکر و وانیل را نیز به آن اضافه کنید و با استفاده از همزن دستی یا برقی یا حتی چنگال حسابی آنها را مخلوط کنید تا به رنگ کرم و کاملا کشدار در بیایند.توجه داشته باشید که به شکلی تخم مرغ ها را هم بزنید که در مرحله آخر جای پره های همزن روی تخم مرغ های مخلوط شده بماند.اکنون شیر را نیز به همراه روغن به مخلوط اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.حال باید بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کنید و کم کم و تدریجی به باقی مواد کیک زبرا اضافه کنید و بطور مداوم به وسیله قاشق چوبی آنها را هم بزنید.

اضافه کردن آرد در مرحله آخر به مواد کیک زبرا بهتر است.وقتی خوب مواد کیک را مخلوط کردید آن را به 2 قسمت تقسیم کنید و در ظرف های جداگانه بریزید.حال به یکی از خمیرهای جدا کرده کیک 2 قاشق آرد اضافه کنید و به خمیر دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و خوب مخلوطشان کنید تا کاملا یکدست شوند.به دلیل اینکه آن قسمت از کیک که حاوی کاکائو می باشد سنگین تر است شما باید حتما 2 قاشق غذاخوری آرد را به قسمت دیگه خمیر اضافه کنید تا در نهایت قسمت کاکائو دار زیر کیک قرار نگیرد.

اکنون قالب مورد نظرتان را برداشته و 1 ملاقه از قسمت کاکائو دار کیک درون آن برزید و سپس 1 ملاقه نیز از قسمت مواد سفید وسط قالب ریخته و تا زمانی که مایه کیک کاملا تمام شود این کار را ادامه دهید.حال به مرحله طرح دادن روی کیک رسیدیم که شما می توانید با استفاده از خلال دندان یا سیخ چوبی به شکل دلخواه به کیک طرح بدهید.قالب کیکتان را داخل طبقه وسط فر که از قبل گرم شده بگذارید و اجازه دهید تا برای 45 دقیقه داخل فر بماند تا خوب پخته شود.

  • ۹۷/۰۲/۲۸
  • mahdieh soufi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی