سرزمین رزها

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه زولبیا

زولبیا ، شربت زولبیا ، طرز تهیه زولبیا

با ما همراه باشید تا طرز تهیه زولبیا را برایتان آموزش دهیم . زولبیا و بامیه مهمان ثابت خانه های مردم ایران در ماه مبارک رمضان است و واقعا شیرینی خوشمزه ای هست که در موقع افطار خوردنش لذت بخش هست. با این دستوری که برایتان می گذاریم مطمئن باشید که شیرینی رو به سبک قنادی ها می تونید تهیه کنید و از همه مهمتر اینکه از سلامت این شیرینی اطمینان خاطر دارید.

با این مقدار مواد برای حدود 12 نفر می توانید زولبیا تهیه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه زولبیا
نشاسته 150 گرم
ماست 150 گرم (یا نصف لیوان)
آرد 2 قاشق چای خوری
گلاب 3 قاشق غذاخوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
روغن جامد 1 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای شربت زولبیا
شکر نیم کیلو (یا 2 لیوان)
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
آب 1 لیوان

 

طرز تهیه زولبیا

مراحل تهیه زولبیا به این صورت است که شما ابتدا باید شربت زولبیا را آماده کنید و کنار بگذارید . آب و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در آب حل شود و آب شروع به جوشیدن کند . بعد از جوشیدن زعفران و گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید حدود یک ربع جوش بخورد بعد ظرف را از روی حرارت بردارید تا شربت کمی خنک شود.

حالا مشغول تهیه زولبیا شوید . ماست و نشاسته را با هم در ظرفی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود . سعی کنید از ماستی استفاده کنید که نه خیلی آبدار باشد و نه خیلی سفت باشد تا زولبیا بافت لطیفی داشته باشد . آرد را 2 مرتبه الک کنید و همراه با روغن جامد به مخلوط نشاسته و ماست اضافه کنید . در مرحله آخر جوش شیرین و گلاب را اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید . مایه زولبیا آماده شده است فقط حواستان باشد غلظتش باید مثل ماست باشد و اگر احساس کردید خیلی سفت شده است کمی گلاب اضافه کنید تا شل تر شود.

در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ شود . از مایه زولبیا داخل قیف بریزید و با قیچی ته قیف را ببرید و داخل روغن داغ به شکل دایره های تو در تو بریزید تا سرخ شوند . بعد از اینکه زولبیا ها سرخ شدند و آن ها را از روغن خارج کردید سریع آنها را داخل شربت بیندازید و بگذارید 10 دقیقه داخل شربت بمانند. وقتی زولبیا را داخل شربت قرار می دهید شربت باید گرم باشد. به جای قیف می تونید مایه زولبیا را داخل جعبه سس بریزید.

این شربت را برای بامیه هم می توانید استفاده کنید.

  • ۹۷/۰۲/۲۶
  • mahdieh soufi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی