طرز تهیه سالاد مکزیکی
سالاد مکزیکی یک سالاد و پیش غذای بسیار مناسب برای مهمانی هایتان است که زیبایی خاصی به سفره تان می دهد . این سالاد از کلم و کالباس و سس تهیه می شود و به دلخواه می توانید مواد دیگری را به آن اضافه کنید. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد مکزیکی را برایتان آموزش دهیم.
| مواد لازم برای تهیه سالاد مکزیکی | |
| کالباس | 300 گرم |
| کلم قرمز | نصف بوته |
| کلم سفید | نصف بوته |
| قارچ | به میزان لازم |
| خیارشور | 5 عدد |
| نخود فرنگی | یک چهارم پیمانه |
| هویج | 1 عدد |
| ذرت | یک چهارم پیمانه |
| سس مایونز | 3 قاشق غذا خوری |
| آبلیمو | 1 قاشق غذا خوری |
| ماست | 2 قاشق غذا خوری |
| نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد مکزیکی
برای تهیه سالاد مکزیکی کلم قرمز و کلم سفید را به صورت رشته های باریک خرد کنید و سپس هر کدام را در ظرفی بریزید و در آب بخیسانید سپس آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا آبشان بروند. نخود فرنگی را با 1 لیوان آب روی حرارت بگذارید تا پخته شوند. استفاده از نخود فرنگی کاملا سلیقه ای است.
قارچ و خیارشور و کالباس را به صورت نگینی خرد کنید و در ظرفی بریزید . هویج را روی مواد رنده کنید . سپس کلم ها و نخود فرنگی و ذرت را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوطشان کنید .
برای تهیه سس در ظرفی ماست را بریزید و با چنگال خوب هم بزنید سپس سس مایونز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود . حالا سس را روی سالاد بریزید تا همه مواد به سس آغشته شوند. ظرف سالاد را سلفون بکشید و برای حداقل 2 ساعت یا بیشتر داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و سس به خورد مواد برود. برای تهیه سس به جای سس مایونز از سس هزارجزیره یا فرانسوی هم می توانید استفاده کنید.
- ۹۷/۰۴/۱۴
