دمنوش نعناع
با سایت رز سرخ همراه باشید تا با خواص دمنوش نعناع بیشتر آشنا شوید و همچنین طرز تهیه این دمنوش را آموزش می دهیم.
خواص دمنوش نعناع |
نعناع از جمله سبزیجات بسیار محبوب است که عطر و طعم بی نظیری دارد و همچنین خواص درمانی بسیاری دارد. طبع نعناع گرم و خشک است و می توانید آن را به صورت تازه ، خشکشده ، دمنوش گیاهی، چای و… استفاده کنید.
برای تهیه دمنوش نعناع باید به صورت زیر عمل کنید :
به اندازه یک مشت برگ نعناع تازه یا 2 قاشق غذاخوری پودر نعناع خشک را داخل قوری بریزید و یک لیوان آب جوش داخل قوری بریزید. قوری را برای 20 دقیقه روی شعله پخش کن قرار دهید تا دمنوش آماده شود. پس از این مدت دمنوش را داخل لیوان بریزید و با یک تکه نبات شیرین کنید. می توانید نبات را از ابتدا داخل قوری بریزید.
مهمترین خواص درمانی دمنوش نعناع :
- دمکرده نعنا در کاهش التهاب گلو و حنجره در سرماخوردگی مفید است.
- دمکرده نعناع یا دمنوش نعناع در کاهش انواع دردهای شکمی از جمله دردهای گوارشی، دل پیچه و دردهای قاعدگی نیز موثر است.
- مصرف روزانه دمنوش نعناع بعد از غذا، به درمان مشکلات گوارشی و سوهاضمه کمک شایانی میکند.
- چای نعناع علاوه بر انرژی زا بودن، حرارت اضافه بدن را خارج کرده و سرماخوردگی و سرفه فصلی را نیز درمان می کند.
- این چای سیستم گوارشی را تسکین می دهد و در رفع گاز معده کمک می کند.
- نوشیدن دو فنجان چای نعناع در طول روز و به مدت پنج روز می تواند سطح آندروژن ها را کاهش دهد و از رشد موهای ناخواسته و زائد جلوگیری کند و این یکی از مهمترین خواص دمنوش نعناع است.
- نعناع بهترین دوست کبد است. کبد را تمیز کرده و صفرا را رقیق می کند و کلسترول خون را پایین می آورد. برای این مورد دم کرده نعنا را قبل از غذا بنوشید.
- مصرف این دمنوش در اوایل بارداری ممنوع است.
- ۹۷/۰۴/۰۵