طرز تهیه کیک کاکائویی
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کیک کاکائویی را برایتان آموزش دهیم. کیک کاکائویی مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است و در کنار یک فنجان قهوه فوق العاده می شود. اگر این کیک را با خامه مخصوص و فرم گرفته تزئین کنید گزینه بسیار خوبی برای کیک تولد است.
مواد لازم برای تهیه کیک کاکائویی | |
تخم مرغ | 3 عدد |
پودر کاکائو | نصف پیمانه |
آرد | 2 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
کره یا روغن مایع | 100 گرم |
ماست یا شیر | 1 لیوان |
بکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک کاکائویی
برای تهیه کیک کاکائویی ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با همزن حدود 5 دقیقه مخلوط کنید تا کاملا پف دار شوند بعد وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید .
در ظرفی دیگر کره و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید سپس ماست را اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاکائو را روی مواد الک کنید. حتما پودر کاکائو را الک کنید تا در کیک گلوله گلوله نشود. حالا تخم مرغ های هم زده شده را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند. آرد و بکینگ پودر را هم با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید این کار باعث می شود بافت کیک نرم و لطیف شود. در آخرین مرحله آرد را باید طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و مواد را در یک جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد. مایه کیک آماده است آن را در قالب دلخواه بریزید و در فر با حرارت 190 درجه سانتی گراد معادل 375 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
بعد از این مدت کیک را از فر بیرون بیاورید و نوک چاقو یل خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید اگر چیزی به چاقو نچسبیده بود یعنی کیک پخته است و آماده خوردن است.
روی کیک را می توانید با شکلات ذوب شده و خامه فرم گرفته و اسمارتیزهای شکلاتی تزیین کنید.
- ۹۷/۰۴/۰۵