سرزمین رزها

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه چای آلبالو

چای آلبالو ، دمنوش آلبالو ، طرز تهیه چای آلبالو

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه چای آلبالو و خواص این چای خوشمزه را برایتان توضیح دهیم. آلبالو علامت جوانی و نشاط است و تمام قسمتهای این میوه یعنی هسته ، دم ، برگ و ساقه کاربرد دارند. مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون را کاهش می دهد. چای آلبالو ضد حالت تهوع، فشار خون است و برای بیماری‌های کلیه و مثانه موثر می باشد. چای آلبالو بسیار آرامشبخش و خواب آور است.

مواد لازم برای تهیه چای آلبالو
آلبالوی تازه به اندازه 1 مشت
آب 2 لیوان
عسل یا شکر به میزان لازم

طرز تهیه چای آلبالو

برای تهیه چای آلبالو ابتدا آب را داخل قوری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .

آلبالو ها را تمیز بشورید و بعد از اینکه آب به جوش آمد آن ها را داخل قوری بریزید . حرارت را کم کنید و قوری را روی سماور یا شعله پخش کن بگذارید تا چای دم بکشد. دم کشیدن چای حدود نیم ساعت طول می کشد. بعد از این مدت برای این که بفهمید چای آماده خوردن است در قوری را باز کنید اگر آلبالوها سفید رنگ شده بودند یعنی چای آماده خوردن است. برای خوردن چای 1 قاشق عسل را در چای بریزید تا شیرین شود. به جای عسل می توانید از شکر یا نبات هم استفاده کنید . حواستان باشد که چای آلبالو وقتی روی حرارت است ممکن است زود سر رود.

  • ۹۷/۰۳/۲۲
  • mahdieh soufi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی