طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی را برایتان آموزش دهیم. پاناکوتا نوعی دسر ایتالیایی است که مواد تشکیلی دهنده اش خامه و ژلاتین و شیر هست و اگر در داخل قالب تهیه شود زیباییش دو چندان می شود. این دسر به تازگی خیلی معروف شده و طرفدار های زیادی پیدا کرده است . برخلاف اسم سختی که داره طرز تهیه اش خیلی آسونه.
مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی | |
شیر چرب | 2 پیمانه |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | 1 بسته |
شکر | 100 گرم (نصف پیمانه) |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی
مراحل تهیه پاناکوتا زعفرانی به این صورت است که شما ابتدا شیر را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود بعد شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکر حل شود. وقتی شکر کاملا حل شد خامه را اضافه کنید و هم بزنید حرارت را کم کنید .
در ظرف دیگری پودر ژلاتین را بریزید و مقداری آب سرد روی آن بریزید و به روش غیر مستقیم روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود. بعد از اینکه ژلاتین کامل حل شد آن را به شیر و خامه اضافه کنید و مخلوط کنید. زعفران را هم در این مرحله اضافه کنید تا دسر تان خوش رنگ شود. حواستان به شیر و خامه باشد که نجوشد ولی باید حباب های ریزی در کنار ظرف جمع شوند که این نشان از این می دهد که خامه خوب پخته شده است. هنگامی که مواد به غلظت رسید حرارت را خاموش کنید و آن را داخل قالب دلخواهتان بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود و ببندد. برای تزئین دسر پاناکوتا می توانید از میوه های تازه مثل توت فرنگی و شلیل یا از مربای خانگی استفاده کنید .
اگر می خواهید دسر خوش طعم تر شود از مقدار کمی گلاب در اواخر پخت استفاده کنید.
[divider]
مطالب پیشنهادی : • طرز تهیه ژله خرده شیشه
- ۹۷/۰۳/۱۲