سرزمین رزها

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش داوود پاشا

خورش داوود پاشا ، طرز تهیه خورش داوود پاشا

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه خورش داوود پاشا را برایتان توضیح دهیم. خورش داوود پاشا ترکیه ای است و به فسنجان ترکیه ای هم معروف شده است چون تقریبا مواد و ظاهرش مثل فسنجون هست ولی گردو در این غذا نیست.

مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا
گوشت چرخ کرده نیم کیلو گرم
پیاز 2 عدد
رب انار 3 قاشق غذا خوری
پودر نعناع خشک 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش داوود پاشا

مراحل تهیه خورش داوود پاشا به این صورت است که شما ابتدا باید یکی از پیاز ها را رنده کنید و آبش را بگیرید و با گوشت مخلوط کنید سپس کمی نمک و زردچوبه به گوشت بزنید و با دست شروع به ورز دادن گوشت بکنید. از گوشت قلقلی هایی با اندازه متوسط درست کنید و آن ها را کنار بگذارید تا به سراغ خورش برویم.

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن زیاد تفت دهید تا سرخ و طلایی شود سپس گوشت های قلقلی را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند. حتما گوشت ها را تفت دهید تا در هنگام پخته شدن از هم وا نروند .

پودر نعنا ، رب انار و ادویه ها را هم اضافه کنید و به مقدار کافی آب روی خورش بریزید. حرارت خورش را زیاد کنید تا به جوش بیاید و بعد از گذشت یک ربع حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد و غلیظ شود. بهتر است برای اینکه عطر نعنا بیشتر بپیچد آن را کمی تفت دهید و بعد آب را اضافه کنید.

خورش را پس از جا افتادن از روی حرارت بردارید و با برنج میل کنید.

[divider]

مطالب پیشنهادی :  طرز تهیه خورش قورمه سبزی  طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی   •  طرز تهیه خورش فسنجان

  • ۹۷/۰۳/۱۲
  • mahdieh soufi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی