طرز تهیه خورش داوود پاشا
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه خورش داوود پاشا را برایتان توضیح دهیم. خورش داوود پاشا ترکیه ای است و به فسنجان ترکیه ای هم معروف شده است چون تقریبا مواد و ظاهرش مثل فسنجون هست ولی گردو در این غذا نیست.
مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا | |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو گرم |
پیاز | 2 عدد |
رب انار | 3 قاشق غذا خوری |
پودر نعناع خشک | 1 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش داوود پاشا
مراحل تهیه خورش داوود پاشا به این صورت است که شما ابتدا باید یکی از پیاز ها را رنده کنید و آبش را بگیرید و با گوشت مخلوط کنید سپس کمی نمک و زردچوبه به گوشت بزنید و با دست شروع به ورز دادن گوشت بکنید. از گوشت قلقلی هایی با اندازه متوسط درست کنید و آن ها را کنار بگذارید تا به سراغ خورش برویم.
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن زیاد تفت دهید تا سرخ و طلایی شود سپس گوشت های قلقلی را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند. حتما گوشت ها را تفت دهید تا در هنگام پخته شدن از هم وا نروند .
پودر نعنا ، رب انار و ادویه ها را هم اضافه کنید و به مقدار کافی آب روی خورش بریزید. حرارت خورش را زیاد کنید تا به جوش بیاید و بعد از گذشت یک ربع حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد و غلیظ شود. بهتر است برای اینکه عطر نعنا بیشتر بپیچد آن را کمی تفت دهید و بعد آب را اضافه کنید.
خورش را پس از جا افتادن از روی حرارت بردارید و با برنج میل کنید.
[divider]
مطالب پیشنهادی : • طرز تهیه خورش قورمه سبزی • طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی • طرز تهیه خورش فسنجان
- ۹۷/۰۳/۱۲