طرز تهیه سالاد یونانی
سالاد یونانی یک سالاد خوشمزه است که به خاطر وجود سبزیجات متنوع بسیار سالم و پر انرژی می باشد. این سالاد برای کسانی که رژیم غذایی دارند و می خواهند وعده شام خود را حذف کنند بسیار مناسب است چون هم کم کالری است و هم سس آن از سرکه بالزامیک تهیه می شود.
* در صورت تمایل می توانید به جای شوید از مقداری پونه کوهی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی | |
خیار | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
کاهو | نصف بوته |
زیتون سیاه بدون هسته | به میزان لازم |
فلفل دلمه ای رنگی | یک سوم پیمانه |
پیاز قرمز | 1 عدد |
شوید تازه یا خشک | 1 قاشق غذا خوری |
پنیر فتا | 200 گرم |
روغن زیتون |
3 قاشق غذا خوری |
سرکه بالزامیک | به میزان دلخواه |
آب لیمو | به میزان دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد یونانی
برای تهیه سالاد یونانی ابتدا همه سبزیجات را تمیز بشورید و بگذارید تا کاملا آبشان بروند. یک ظرف بزرگ مخصوص سالاد انتخاب کنید و کاهو را در این ظرف خرد کنید. حالا خیار و گوجه را به صورت نگینی خیلی درشت خرد کنید. البته خیلی درشت هم خرد نکنید که خوردنش مشکل باشد. زیتون های بدون هسته را به صورت ورقه ای خرد کنید و به مواد اضافه کنید. پیاز را هم بعد از پوست گرفتk به صورت خلالی باریک خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم به صورت خلالی خرد کنید و اضافه کنید. اگر از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید سالادتان زیباتر می شود. پنیر را هم به صورت مکعبی خرد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای روغن زیتون و سرکه و آبلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید سپس روی سالاد بریزید و در آخر شوید را روی سالاد بپاشید . سالاد را تا هنگام سرو داخل یخچال بگذارید.
[divider]
مطالب پیشنهادی : • سالاد ماکارونی • سالاد توپی • سالاد روسی • سالاد کلم سفید
- ۹۷/۰۴/۱۲